• Reptéri transzfer
Jumbo Transzfer Budapest - Minibuszos szolgáltatás és személyszállítás

ÁRAINK

A szolgáltatásaink árainak kialakításakor kiemelt figyelmet szántunk arra, hogy garantáltan a legkedvezőbb feltételek mellett, a lehető legmagasabb színvonalat kaphassa utazása során.

 

REPÜLŐTÉRI TRANSZFER:

Privát repülőtéri transzfer szolgáltatás az otthona, szálláshelye és a Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér között. Kérjen előzetes árajánlatot. Az autóban csak Ön és hozzátartozói utaznak, más utastársak és plusz megállók nélkül.


BELFÖLDI ÉS KÜLFÖLDI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS:

Foglaljon transzfert Magyarország bármely területéről, vagy külföldről a repülőtérre, vagy Budapestre. Kényelmes, gyors, megbízható szolgáltatást nyújtunk azoknak az ügyfeleinknek, akik idegen utastársaktól gondmentesen szeretnének utazni A-ból, B-be.


VÁROSNÉZÉS:

Foglaljon le egy autót, vagy minibuszt vendégei körbevezetéséhez a városban, vagy akár a Dunakanyarhoz, Balatonhoz. Egyedi igényeihez igazodva vállalunk több órás, egész napos, vagy több napos személyszállítást.

ESKÜVŐI SOFŐRSZOLGÁLTATÁS:

Gondoskodunk a násznép tagjainak kényelmes és biztonságos szállításáról az esküvője napján. Egész napos, vagy éjszakás rendelkezésre állást biztosítunk.


  • A meghirdetett repülőtéri transzferek Budapest területéről/ -re vonatkozik a Liszt Ferenc Repülőtérről/ -re.
  • Az ország bármely pontjáról a távolság alapú tarifáinkat kell figyelembe venni Budapestre, vagy a Liszt Ferenc Repülőtérre vonatkozóan.
  • A távolság és idő alapú tarifáink tájékoztató jellegűek. A pontos viteldíj megadásához, kérjen árajánlatot tőlünk.
  • Vállalunk táblázási szolgáltatást (névvel, cég logóval) a repülőtéren, valamint a pályaudvarokon olyan esetekben, amikor az érkező utas nem beszél magyarul, vagy angolul, esetleg nem lehet az érkezés idején telefonos kapcsolatot felvenni. A repülőtéren, az ennek megfelelő parkolási díjat felszámítjuk (https://www.bud.hu/utazas/parkolas/a_repuloteren/parkolok/arrivals_pick_up). Pályaudvarokon a közterületi, vagy hatályos parkolási díjat felszámítjuk.
  • A szolgáltatásainkat nem kell előzetes fizetéssel kiegyenlíteni. Az utazás végén a sofőrnél lehet rendezni készpénzben (HUF/ EUR), bankkártyával, vagy banki átutalással (partnereink részére).