• Reptéri transzfer

Személyautós és minibuszos személyszállítás

Üdvözöljük Kedves Utasainkat és Ügyfeleinket!


Cégünk jelenleg már több éve végez személyszállítást Magyarországon, amelyet magas megbízhatóság és színvonal jellemez. Célunk, hogy kényelmes, gyors és professzionális transzfer szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára és az utazással eltöltött időt minél inkább tudja élvezni, legyen az munka, pihenés, vagy szórakozás, mindamellett, hogy nem terheli meg pénztárcáját. Kitűztünk magunk elé egy olyan szolgáltatás megjelenítését, amely helyettesíti a hagyományos taxit, a tömegközlekedést és az autóbérlés fogalmát, ahol kompromisszumok nélkül, stressz-mentesen, könnyedén utazhat.


Érezze jól magát, mi biztosítjuk a kényelmes utazást mindenki számára. Minibuszaink hosszított kivitelűek, így lesz hely a poggyászaik részére is.


Nálunk nem éri meglepetés. Repülőtéri transzfereink fix árasak, megtalálhatja honlapunkon. Vidéki és külföldi utakhoz, esküvői szállításhoz, vagy városnézés lebonyolításához kérje kedvező árajánlatunkat.


Rendeljen transzfert a repülőtérre, pályaudvarra, vagy vidékre, akár külföldre. Utazzon kényelemben, légkondiciónált autóinkban, minibuszainkban. Gépjárműveinket folyamatosan tisztán és hibátlan műszaki állapotban tartjuk.


Foglaljon fuvart gyorsan és egyszerűen online, vagy telefonon, előzetes fizetések nélkül. Kérjen kedvező árajánlatot.


Legyen üzleti partnerünk. Gondtalanul elszállítjuk vállalkozása, szálláshelye, vagy turisztikai ügynöksége vendégeit akár a repülőtérre, rendezvényekre, vagy egy belvárosi szórakozóhelyre. Nálunk az ügyfele elégedettsége az első. Kedvezményes ajánlatokért, vegye fel velünk a kapcsolatot.Kapcsolat

Jumbo Transzfer Budapest

Személyautós és minibuszos szolgáltatások

Repülőtéri transzferek

Belföldi és nemzetközi utazások

Esküvők és városnézések személyszállítása

Telefonos elérhetőségeink:

+36 20 355 0785

+36 30 310 7730

E-mail elérhetőségünk:

jumbotranszfer@gmail.com

Weboldalunk:

www.jumboshuttle.hu